logo De passie
foto van Het Fonteintje
titel Het Fonteintje
terug naar begin
naar pagina-einde

Koken

Kookkunst is een culinaire aangelegenheid. Het woord "culinair" stamt af van het Latijnse woord culina, wat "de kookkunst" of "de keuken betreffende" betekent. Koken wordt dus enerzijds gezien als een kunst, een vak, een vorm van expressie en anderzijds is het een dagelijkse noodzakelijke bezigheid (Wikipedia)

Koken

 

Dat is ook het doel van het koken, georganiseerd door de werkgroep van 't Fonteintje: aan de ene kant lekkere gerechten klaarmaken om te feesten; aan de andere kant ook heerlijke dagschotels voor aangename dagelijkse momenten.

Nog belangrijker is het plezier om samen bezig te zijn en iets heerlijks tevoorschijn te toveren in een hartelijke sfeer. Het draagt ertoe bij om 50-plussers samen te brengen tijdens een aangename bezigheid.

Aandacht

Vanaf 2014-2015 mag er echter niet meer gekookt worden in 't Fonteintje en wordt er uitgeweken naar de zaal op het Patersplein (Ontmoetingscentrum Rooierheide).
Voor een routeplanner naar OCR, klik hier

Informatie over 'Activiteiten en cursussen 50+'

Als je wilt deelnemen aan het activiteiten- of cursusaanbod in ’t Fonteintje is het belangrijk om eerst, hetgeen hier volgt, eens door te nemen en de inschrijfregels te volgen.

Alle informatie over de activiteiten en inschrijvingen:

  • Telefonisch via 011–49 19 00
  • of online via Vrijetijdsaanbod Diepenbeek
  • Contact en openingsuren
  • of aan het vrijetijdsloket van het Gemeenschapscentrum de Plak (Servaasplein)
    Makkelijk te bereiken via de doorsteek langs de bib of vanuit de Varkensmarkt.


Klik hier om u te abonneren op onze gratis nieuwsbrief met maandelijks e-mailkrantje.

terug naar begin vorige volgende

 

Bijgewerkt op:  02-08-2022