logo De passie
foto van Het Fonteintje
titel Het Fonteintje
terug naar begin
naar pagina-einde

Van harte welkom in 't Fonteintje

Problemen met de weergave van deze website?

Problemen met de weergave van deze website?

In de nieuwe Windows 11 wordt 'Internet Explorer' niet meer ondersteund, gebruik voor deze website liever een van de nieuwe versies van Edge of Google Chrome.

De behoefte aan vrijetijdsactiviteiten stijgt nog steeds. De zogenaamde 'ouderen' blijken steeds langer 'jong' te blijven.
Een aantal vrijwilligers verzorgt, in nauwe samenwerking met het gemeentebestuur, in en rond ons ontmoetingscentrum voor 50-plussers, zo veel mogelijk vrijetijdsvoorzieningen.
Ontdek zelf de verschillende mogelijkheden door een bezoek aan de verschillende afdelingen van deze website (ook door een vrijwilliger gebouwd en onderhouden).

Hierbij willen we ook een oproep doen aan 50-plussers, die zouden willen deeluitmaken van onze gebruikersgroep of willen meewerken aan een of ander thema in onze groep vrijwilligers, om zich kenbaar te maken via ons registratieformulier. Door te registreren worden jouw gegevens alleen gebruikt om contact te maken bij een speciale gelegenheid (geen nieuwsbrieven of advertenties) maar vooral om jullie toegang te geven via de menuknop 'Login' tot jullie eigen gegevens en eventueel gevolgde cursussen.

Informatie over 'Activiteiten en cursussen 50+'

Als je wilt deelnemen aan het activiteiten- of cursusaanbod in ’t Fonteintje is het belangrijk om eerst, hetgeen hier volgt, eens door te nemen en de inschrijfregels te volgen.

Alle informatie over de activiteiten en inschrijvingen:

  • Telefonisch via 011–49 19 00
  • of online via Vrijetijdsaanbod Diepenbeek
  • Contact en openingsuren
  • of aan het vrijetijdsloket van het Gemeenschapscentrum de Plak (Servaasplein)
    Makkelijk te bereiken via de doorsteek langs de bib of vanuit de Varkensmarkt.


Klik hier om u te abonneren op onze gratis nieuwsbrief met maandelijks e-mailkrantje.

(Deze pagina werd 13993 keer bekeken vanaf 13-05-2023.)

terug naar begin vorige volgende

 

Bijgewerkt op:  13-05-2023