logo De passie
foto van Het Fonteintje
titel Het Fonteintje

terug naar begin
naar pagina-einde

Inhoud van de cursus Android

Android is de software die je smartphone en/of je tablet doet werken. Deze cursus is dus niet voor gebruikers van een Iphone of Ipad!
Maar heb je wel een Samsung, een Huawei, een Nokia of een ander Android toestel, dan is dit de geknipte cursus om meer te weten over de werking van jouw toestel...
We leren de basisinstellingen van je telefoon of tablet goed naar je hand zetten en hoe je je toestel veilig moet gebruiken.
Apps installeren of verwijderen komt ook aan bod en je zult zeker nieuwe interessante apps leren kennen en gebruiken. We besteden ook aandacht aan Facebook, WhatsApp, 112, Parking, Offline Maps, enz...

Even jullie aandacht!

De cursus Android is dus voor mensen met een smartphone of voor mensen met een tablet die met Android werken. We zijn met twee lesgevers, zodat iedereen voldoende aandacht en hulp krijgt. Zorg ervoor dat je de codes (account en wachtwoord) voor je toestellen kent en breng ook je oplaadkabel mee.

Informatie over 'Activiteiten en cursussen 50+'


Als je wilt deelnemen aan het activiteiten- of cursusaanbod in ’t Fonteintje is het belangrijk om eerst, hetgeen hier volgt, eens door te nemen en de inschrijfregels te volgen.

Alle informatie over de activiteiten en inschrijvingen:

Klik hier om u te abonneren op onze gratis nieuwsbrief met maandelijks e-mailkrantje.

 

Bijgewerkt op:  10-12-2019