logo De passie titel Het Fonteintje

Wat is het doel van het Ontmoetingshuis?

't Fonteintje staat open voor alle 50-plussers van de gemeente Diepenbeek. Het wil in de eerste plaats aan de 50-plussers de mogelijkheid bieden andere dorpsgenoten te ontmoeten en tijdens die ontmoetingen hun vrienden- en kennissenkring uit te breiden. In de werking van 't Fonteintje spelen de vrijwilligers een belangrijke rol.

Wat is er te doen?

Er zijn activiteiten van allerlei aard.

Klik hier om u te abonneren op onze gratis nieuwsbrief met maandelijks e-mailkrantje.

De creatievelingen onder de 50-plussers komen aan hun trekken tijdens het bloemschikken, de creanamiddagen, het naaldschilderen of tijdens het schildersatelier.

Wie geïnteresseerd is in de vele mogelijkheden die de computer biedt, kan computerlessen volgen om zo met de tijd mee te zijn. 't Fonteintje beschikt over een degelijk uitgerust computerlokaal. Niet alleen beginners maar ook gevorderden vinden er hun gading. Om computerproblemen op te lossen kan men terecht bij de helpdesk.

Mens sana in corpore sano. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Bridgen en kaarten bieden mogelijkheden als ontspanning voor de geest. Gym en fietsen zijn dit dan weer voor het lichaam.

Meer bijzonderheden over al deze activiteiten vindt u op deze website..

Voor meer inlichtingen kan je altijd terecht aan het vrijetijdsloket:
  • Gemeenschapscentrum de Plak (Servaasplein).
    Makkelijk te bereiken via de doorsteek langs de bib of vanuit de Varkensmarkt.
  •  

  • telefonisch via: 011 491 900
  • 'via e-mail'

terug naar begin vorige

 

© Ontwerp: AC
Privacyverklaring            Webmaster