logo De passie titel Het Fonteintje

Websites gebouwd door onze senioren:


  • 't Bergheem Diepenbeek - Ludo VANDEBROECK


   De zaal 't Bergheem, gelegen in de Russelbeekstraat 57 te Diepenbeek, is een buurthuis. Het wordt verhuurd voor privéfeesten of andere activiteiten en dit zowel aan personen wonende te Diepenbeek als daar buiten.

   Het complex bestaat uit twee delen. Er is een kleiner zaaltje met een oppervlakte van 30 m², meestal gebruikt voor het opbergen van de tafels en stoelen die niet gebruikt worden tijdens een feest of activiteit. Verder is er de grote zaal met een oppervlakte van 100 m².
   Beide zalen kunnen van elkaar gescheiden worden door een schuifwand.

   't Bergheem Diepenbeek
 • terug naar begin

  naar pagina-einde
  • Cineastenclub Diepenbeek - Jos SMETS


   Bij de Cineastenclub Diepenbeek kun je op gezellige clubavonden inspiratie opdoen om van je eigen opnames een mooie film te maken.

   Verkies je om alleen familiefilmpjes te maken dan is dat voor ons prima. Heb je toch interesse om verder te gaan en opteer je voor een wedstrijdfilm, dat kan ook. Je zult altijd alle ondersteuning krijgen die nodig is.

   Cineastenclub Diepenbeek
 • terug naar begin

  naar pagina-einde

  • Esperantocollectie - Albert CLAESEN


   De items van de collectie hebben een nummer met structuur 01.02.03.0; het eerste deel geeft de plaats aan (rek, kast, ...) waar een map of doos zich bevindt, het tweede deel de map of doos waarin het item zich bevindt, het derde deel is het volgnummer in die map of doos en het vierde deel is een attribuut of extra informatie.
    Op dit ogenblik (december 2018) is de structuur van de mappen en dozen als volgt:
   • De affiches bevinden zich op plaats 01, in mappen volgens formaat (van klein naar groot, maximaal ongeveer 50 affiches per map)
   • De objecten bevinden zich op plaats 02.
   • De vlaggen (en gelijkaardige objekten) bevinden zich op plaats 03.
   • De spreuken van Bond zonder Naam bevinden zich op plaats 04

   De tabel is standaard gerangschikt op 'Nummer' van het artikel.
   Je kunt ook op een kolom met onderstreepte hoofding sorteren.
   Een klik op de gewenste kolomhoofding sorteert in dalende volgorde (van z to a)
   Nogmaals klikken sorteert in stijgende volgorde (a tot z).

   Esperantokolekto
 • terug naar begin

  naar pagina-einde
  • Gemengd koor Margoda Hasselt - André WILLEMS


   In april 1968 richtte de afdeling KAV Godsheide-Hasselt een zanggroep op met als bedoeling deel te nemen aan de Vlaamse zangdagen in Antwerpen. Marcel Buntinx was de eerste dirigent van het koor.

   Gemengd koor Margoda
 • terug naar begin

  naar pagina-einde
  • De Gezinsbond Diepenbeek - Marijke Geerkens


   De Gezinsbond is pluralistisch en democratisch samengesteld en zet zich in voor alle gezinnen in Vlaanderen en Brussel.
   We verdedigen de belangen van de gezinnen, los van religieuze, ideologische of politieke opvattingen en los van de samenstelling van het gezin (grote en jonge gezinnen, grootouders, gezinnen met veel of weinig kinderen, éénoudergezinnen, gehuwden of samenwonenden, nieuw samengestelde gezinnen, enz.).

   Gezinsbond Diepenbeek
 • terug naar begin

  naar pagina-einde
  • De Heemkundige Kring Diepenbeek - Jos Smets


   Het doel van de Heemkundige Kring is het bestuderen van de plaats waar wij ons 'thuis' voelen, in al zijn aspecten; zowel in zijn huidige staat, zijn toekomstmogelijkheden als zijn verleden.
   De voornaamste onderdelen die bestudeerd worden zijn: geschiedenis, demografie, familiekunde, aardrijkskunde, taalkunde (dialect), volkskunde en kunst.

   Heemkundige Kring Diepenbeek
 • terug naar begin

  naar pagina-einde
  • Knutselhoek - Wanneer het nietsdoen je verveelt - Jaak CLAESEN
   Een rusteloos iemand die behalve voor sport, aan bijna alles interesse heeft. Oude radio's: bouwen en repareren. Fotograferen en film: diareeksen, overvloeiers met muziek. Daarna kreeg de houtmicrobe mij te pakken: uitzaagwerk, steekwerk en meubels. Dan was het de beurt aan bloemen en planten. Mijn jeugdliefde: elektronica met later het computeren. Nu opnieuw een heel oud virus: goochelen. Dat neemt nu ook weer veel tijd in beslag. Nog veel plezier bij het rondsnuffelen in mijn werkstukjes.
   Knutselhoek
 • terug naar begin

  naar pagina-einde
  • Mijn Hobbysite - Albert CLAESEN


   De inhoud van deze website is ingedeeld in vijf grote groepen. Iedere groep is vertegenwoordigd door een aparte knop in de menubalk. De eerste twee van deze groepen, 'Bridge' en 'Computer', maken voor het ogenblik het belangrijkste deel uit van mijn vrijetijdsbesteding. De drie andere groepen zijn: 'Esperanto', 'Nederlands' en 'denksporten en spellen'

   Mijn Hobbysite
 • terug naar begin

  naar pagina-einde
  • OKRA-VLAMO SENIORENHARMONIE LIMBURG - Godelieve DANEK


   Met muziek door het leven! En waarom niet? Er zijn vele senioren die een muziekinstrument bespelen in hun vereniging en er heel veel plezier aan beleven. Het houdt hen jong en er is heel wat oefening nodig om op peil te blijven.

   OKRA-VLAMO SENIORENHARMONIE LIMBURG
 • terug naar begin

  naar pagina-einde
  • RoesRoses - Esther BAERTS


   In 1995 zijn we begonnen met onze tuin aan te leggen. Eerst de borders met struiken en vaste planten. Stilaan volgden de andere perken. In 1998 werden de eerste rozen geplant. In 1999 werden we lid van de rozenclub "Rosica". Dit is een vlaamse vereniging van amateur rozenveredelaars. Toen is de interesse gekomen om rozen zelf te veredelen. In onze tuin staan 180 verschillende rozen zoals klimrozen, trosrozen, theehybriden, struikrozen en ook eigen creaties.

   Onze tuin - RoesRoses
 • terug naar begin

  naar pagina-einde
  • Wandelclub DE SCHOVERIK - Willy DEGRAEN


   De SCHOVERIK of vuurman deed zich voor als een grote vlam, die 's nachts over de velden rond­dwaal­de als een dolende man. Wie bij die verschijning zou gefloten hebben, werd door een Schoverik achter­volgd.

   Wandelclub De Schoverik

Indien er nog senioren van het Fonteintje zijn die een eigen website hebben, zelf gemaakt of over hun eigen persoon of vereniging, en een link geplaatst willen zien, gelieve dan via "ons contactformulier" een berichtje te sturen met de juiste gegevens.

Verder naar EXTERNE LINKEN


terug naar begin vorige

 

© Ontwerp: AC
Privacyverklaring            Webmaster