Aanmelden 

Tablet Android - Beukenzaal

Omschrijving: Lesgever: Paul Greven

Cursus Android Tablet
Hoe handig is een tablet? Je kunt vlug iets opzoeken zonder je computer te moeten opstarten, want je tablet ligt gewoon binnen handbereik. Gauw een foto nemen van een grappig moment? Een spelletje spelen? Even kijken wat er op Facebook verteld wordt? Daarvoor gebruik je toch je tablet!
Voor wie?
Deze cursus is bedoeld voor beginnende en min of meer gevorderde gebruikers van Tablets met Android, dus niet voor iPad (Apple) gebruikers. We leren samen de basistechnieken en de meer uitgebreide mogelijkheden van onze Tablets kennen.
Wat?
Tijdens zeven lessen leren we het Android Systeem beter kennen en gebruiken. We verkennen de onderdelen, de accessoires en de bediening van onze toestellen. We leren de voordelen van het Google-account inzien.
Het installeren of verwijderen van apps zal voortaan heel vlot kunnen verlopen. We leren ook welke apps een meerwaarde kunnen betekenen. Natuurlijk denken we ook aan de beveiliging van jouw Tablet door het installeren van een gratis antivirusprogramma.
E-mailen op je Tablet, Facebook gebruiken, YouTube films bekijken, je foto's bewaren en bewerken, filmpjes maken, boeken lezen, spelletjes spelen... dit kan allemaal aan bod komen tijdens deze cursus.
Wat heb je nodig voor deze cursus?
Natuurlijk allereerst een Android Tablet (geen iPad!). En dan breng je nog best je laadkabel mee, want die is soms nog voor iets anders nodig. Een Android toestel is gekoppeld aan een Google-account, breng dus daarvan (van je Gmail adres) de login en het wachtwoord mee, dit is heel belangrijk!
Datum: Maandag, 11 Maart 2019
Herhalingspatroon: Wekelijks;Tot=5/13/2019 22:00
,Uitgesloten data=3/5/2019 4/8/2019 4/15/2019 4/22/2019
Tijd: 09:00-12:00 CET
Duur: 3 uren
Prioriteit: 5-Normale prioriteit
Toegankelijkheid: Publiekelijk
Aangemaakt door: Isabelle SMEERS
Gewijzigd: Dinsdag, 4 December 2018 23:09 CET
Bijlagen: Geen
Opmerkingen: Geen