logo De passie titel Het Fonteintje

Voor beginnende iPad gebruikers (4 lessen basisvaardigheden)


Een tablet is heerlijk om de krant te lezen, foto’s van vroeger te bekijken of spelletjes te doen. Je kan e-mail en berichten sturen naar je kinderen en kleinkinderen, waar ze zich ook bevinden. Met een tik op de knop kan je mekaar op het scherm zien, in werkelijkheid, alsof je naast hen zit. Het is een handige manier om te winkelen of allerlei informatie op te zoeken over hobby's, oude vrienden opzoeken en terugvinden. In deze korte lessenreeks leer je de iPad instellen naar jouw wensen. We maken kennis met : bedieningspaneel, berichtencentrum, toetsenbord, FaceTime , mail, contacten, Safari, App's downloaden en gebruiken. Gemakkelijk te volgen tips en tricks die je iPad tot leven brengen. Let wel, dit is een cursus voor tablets met een iOS besturingssysteem zoals iPad (Apple, Mac), dus geen Android- of Windowssystemen zoals Asus, Samsung, enz... De cursisten moeten hun eigen iPad meebrengen.
LET OP: Je nieuwe iPad moet geactiveerd zijn. Breng je wachtwoorden van je 'apple ID' en je 'e-mailaccount' mee naar de les !!!

Informatie over 'Activiteiten en cursussen 50+'


Als je wilt deelnemen aan het activiteiten- of cursusaanbod in ’t Fonteintje is het belangrijk hetgeen hier volgt eerst door te nemen en de inschrijfregels te volgen.

Alle informatie over de activiteiten en inschrijvingen

  • Telefonisch via 011–49 19 00
  • of online via www.diepenbeek.be/activiteiten-en-cursussen-50
  • of aan het vrijetijdsloket van het Gemeenschapscentrum de Plak (Servaasplein)
    Gemeenschapscentrum de Plak (Servaasplein).
    Makkelijk te bereiken via de doorsteek langs de bib of vanuit de Varkensmarkt.

     

Klik hier om u te abonneren op onze gratis nieuwsbrief met maandelijks e-mailkrantje.
Voor inhoudelijke informatie over een computeractiviteit, schrijf ons:
via ons contactformulier

terug naar begin vorige

 

© Ontwerp: AC
Privacyverklaring            Webmaster