logo De passie titel Het Fonteintje

Wat is er met het 'Forum' gebeurd?


De laatste jaren was er steeds minder belangstelling voor ons 'forum'.
Het was eigenlijk ontstaan (01/10/2007) uit de wens van verschillende senioren die graag allerlei forums op internet wilden gaan bezoeken om hun vragen te stellen of om oplossingen te vinden of aan te bieden voor allerlei computerproblemen.

Een zekere angst voor het onbekende weerhield hen echter om er aan te beginnen. Men moest zich registreren en vroeg zich dan angstig af bij wie ze terecht gingen komen en wat er verder zou gebeuren.
Zo ontstond dan ons eigen Forum waar men alle handelingen kon en moest uitvoeren zoals in de grote forums met het enige verschil dat ze nu steeds terechtkwamen bij onze eigen lesgevers en vaste 'klanten' van het Fonteintje.
De lesgevers konden dan eventuele fouten opvangen en de gebruikers verder helpen waar nodig.

De laatste tijd hebben we ook erg veel last van allerlei mensen, vooral van verre landen, die zich (met goede of kwade bedoelingen) willen registreren zonder ook maar iets met het Fonteintje (of de 50-plussers in het algemeen) te maken te hebben.
Bijgevolg heeft het nog weinig zin om energie en tijd te steken in een forum dat niet gebruikt wordt en kunnen we beter uitkijken naar meer nuttige toepassingen voor onze 50-plussers.
Nieuwe idee├źn zijn welkom via het e-mailadres van de webmaster.

Albert CLAESEN
webmaster

terug naar begin vorige

 

© Ontwerp: AC
Privacyverklaring            Webmaster